Forkæl dig selv

I det daglige går det meget hurtigt op i madpakker, tøjvask og at få købt ind. Det er derfor væsentligt, at du får koblet af og nyder dine fritimer mere end at tænke på praktiske ting. Det er meget individuelt hvad man skal lave for at kunne slappe af. Dertil er det meget forskelligt hvad der skal til for at man skal trække stikket ud, men fælles for os alle er, at vi bliver nødt til at gøre det indimellem.

Mad og vin

Hvis du er ligesom mig vil du elske at opleve en rigtig god omgang mad sammen med dine dejlige veninder. Der går tit alt for lang tid imellem, at I ses grundet de travle og stressede hverdage, som i hver især har. Når I så endelig mødes, handler det om at få nydt hinandens selskab i fuldedrag. Når vi veninder mødes skal der være plads og rum til at man kan snakke og ævle i timevis. Her går samtaleemnerne på alt og intet. Bestil den helt store menu uden at have dårlig samvittighed. Det er nemlig vigtigt, at du får netop den mad du elsker og kan lide. Du skal jo huske at forkæle dig selv med gode ting. Vinen er vel en selvfølge, når man mødes i ny og næ. Bestil derfor den gode flaske og sorg for at manden henter dig.

Spa i hjemmet

Der findes udtalelige måder hvorpå du kan forkæle dig selv også uden, at det skal koste det store. Lav din helt egen hjemmespa, hvor du får lavet en masse gode ting for dig krop. Køb ind til, at du kan lave dine egne ansigtsmasker og nyd følelsen af dem. Tænd nogle stearinlys og tænd for vandet. Hop ned i dit badekar og nyd et dejlig varmt bad med en masse skum og sæbe. Sæt noget beroligende musik eller lydbog på og nyd tilstedeværelsen.

Når din krop er blevet helt rynket efter badet, er det på tide at komme op og nyde videre. Efterfølgende vil massage ikke være en dum ting at kunne nyde. Her vil din krop nemlig kunne forsætte på et ikke-stressende niveau, hvor den nemlig bare kan hvile. Efter din krop er blevet helt døsig burde du lægge dig til at sove. Her vil dit sind være i balance og derfor vil du ikke opleve de såkaldte tankermylder.

Hvad gør du når du skal trække stikket fra hverdagen og forkæle dig selv?